skip to Main Content

Allergeneninformatie

Lunch

OPEN SANDWICHES / SALADES (+ 3)

Carpaccio | truffelmayonaise | rucola | pijnboompit | 11
Beef tataki | bloemkool | zhug | little gem | 12
Pulled chicken | paprika | hoisin | little gem | 10
Gemarineerde zalm | tai soy | wakame | rucola | komkommer | 11
Geitenkaas vega | peer | gemarineerde witlof | honing | 11
Toast avocado vega | eiersalade | cherrytomaat | pico de gallo | 11.5

starters

Rundercarpaccio | truffelmayonaise |parmezaan | rucola | pijnboompit | 12
Sashimi van zalm en tonijn | wakame | gember | wasabi | sojasaus | 18
Tataki | geschroeide diamanthaas | bereidingen van bloemkool | zhug | aardappelchips | 13
Coppa di Parma | huisbereide aardappelsalade | gerookte amandel | vijgencompote | 9
Gebakken coquilles | krokante serranoham | crème van knolselderij | hazelnootkruim | 14
Tarte tatin van witlof vega | peer | walnoot | geitenkaas | 11
Pompoensoep vega | gebakken King Boleet | truffelolie | 9

Hoofd

Gegrilde bavette | aardappeltaart | gegrilde groenten | krokante aardappel | baharat jus | 27.5
Zalmfilet | garnalen | risotto | courgette | saus van langoustine | 23
Ravioli vega | salieboter | parmezaanschuim | paddenstoelen | 21
Tournedos | black tiger garnalen | bimi | dragonjus | aardappelmousseline | 35
Parmigiano melanzane vega | tomatensaus | gegrilde aubergine | gepofte paprika | oregano | burrata | pistachekruim | 20
Kabeljauw | pompoen | hazelnoot | pommes fondant | saus van fenegriek | 22.5
Zacht gegaarde hertensukade | krokante polenta | geglaceerde bospeen | saus van peperkoek | 22

Bijgerechten

Zoete aardappel friet 4.5
Little gem salade 4.5
Friet 4.5

Hoofd

Crème Brùlée | steranijs | witte chocoladecrumble | kaneel-roomijs | 8.5
Snickers | pure chocolade | pinda’s | gezouten karamel | 9.5
Panna cotta | mandarijn | speculaas | 5-spices meringue | 9
Kaasplank | 5 kazen | noten-vijgenbrood | vijgenchutney | 13

Houtoven

Flatbread | 2 tapenades | 5.5
Bruschetta | prosciutto (2st) en caprese (2st) | 8
Flammkuchen | classic, gerookte zalm of veggie | 8
Pane e Burro | rustiek stokbrood | kruidenboter | 5.5
Pizza Caprese vega | tomatensaus | mozzarella | huisbereide pesto | cherrytomaat | 12
Quattro formaggi vega | geraspte mozzarella | provolone | parmezaan | gorgonzola | 12
Pizza pollo | tomatensaus | pulled chicken | rode ui | paprika | bosui | oregano | 12
Pizza carbonara | tomatensaus | spek | salami | ham | ei | rode ui | 13
Pizza funghi speciale vega | crème fraîche | mozzarella | bospaddenstoelen | bieslook | oregano | 12
Pizza tonno | tomatensaus | tonijn | kappertjes | rode ui | 13
Pizza prosciutto | tomatensaus | parmaham | mozzarella | rucola | parmezaan | 16
Pizza veggie vega | tomatensaus | champignons | artisjok | spinazie | ui | knoflookolie | 13

Borrel

Oesters | klassiek of Japanse stijl | 4 per stuk
Toons kaasplank | 5 soorten kaas | 13.5
Toons charcuterie | 12.5
Toons proeverij | Coppa di Parma | hummus met flatbread | sashimi | tataki van diamanthaas | tempura garnalen | 28
Toons vega proeverij | Cas & Kas vegan bitterballen | hummus met flatbread | tarte tatin | ravioli met artisjok | zoete aardappel friet met parmezaanse kaas en truffemayonaise | 27.5
Bitterballen | 8 stuks | 7
Yakitori spiesjes | 8 stuks | gebakken uitjes | rode peper | 8
Kaasloempia’s | 10 stuks | 8
Tempura garnalen | 6 stuks | gochujangmayonaise | 8.5
Gyoza | 6 stuks | Thaise dressing | 8
Cas & Kas vegan bitterballen | 8 stuks | 7
Groentekroketjes | pestomayonaise | 7
Back To Top
Organiseer jij dit jaar de

Kerst- of Nieuwjaarsborrel

en heb je nog geen geschikte locatie gevonden?
Met acht unieke zaken in het hart van Nijmegen kunnen wij altijd een passend voorstel doen!
Klik op de button voor alle mogelijkheden binnen de Fabergroep!