Allergeneninformatie
Lunch
OPEN SANDWICHES / SALADES (+ 3)
Carpaccio van hert met gegrilde peer, walnoten, misomayonaise en komkommer cress 13
Dungesneden diamanthaas met gepofte cherrytomaat, rucola en truffelbalsamico 13
Gebakken kippendij met limoen-kokos saté, ingelegd ei, little gem en gebakken uitjes 13
Gerookte zalm met little gem, zoetzure komkommer, furikaka en thai soy 12
Burrata vega met gegrilde groenten, pistache en kruidenolie 11 met mortadella? + 2.5
starters
Beef tagliata met gepofte tomaat, rucola en truffelbalsamico 14
Briochetoast met rivierkreeftstaartjes en schuim van bisque 15
Gegrilde huisgemaakte focaccia met salsa van cherrytomaat, olijfmayonaise en truffelkaas 13
Carpaccio van hert met misomayonaise, gegrilde peer, walnoten en komkommer cress 15
Misobouillon met aardappeltartaar en een groentedumpling 14
Tonijn tataki met doperwtencrème, granaatappelpitjes en sinaasappelpartjes 15
Toons proeverij met focaccia, tonijn tataki, briochetoast en beef tagliata 29.5
Hoofd
Ravioli met stoof, pompoencrème, gerookte amandelen en vanille olie 25
Dubbeldoel entrecote 180gr met kurkumaspruiten, spaanse tortilla en een saus van appel en calvados 32.5
Risotto nero met mosselen, black tigers, chorizo en ingelegde groene kool 26
Escabeche van makreel uit de houtoven met picalilly en krokante boekweit 24
Tarte tartin van peer met rochebaroncrème, gegrilde portobello en pittige andijvie 22
Japanse vega curry met gebakken paneerkaas, ingelegd ei, crispy kikkererwten en huisgemaakte focaccia 23
Bijgerechten
Dessert
Kaasplank 5 kazen met noten-vijgenbrood en vijgenchutney 13
Carrot cake met gebrande meringue 9
Witte chocolademousse met compote van bosvruchten en een kastanje kletskop 9
Houtoven
Flatbread met dips 6
Bruschetta Prosciutto met buffelmozzarella, rucola en parmezaanse kaas 10
Bruschetta Caprese met buffelmozzarella, pesto, rucola, pijnboompitten en parmezaanse kaas 10
Flammkuchen classic, gerookte zalm of gorgonzola 8.5
Pizza Pollo met tomatensaus, mozzarella, pulled chicken, rode ui, paprika en oregano 14
Pizza Prosciutto met tomatensaus, parmaham, mozzarella, rucola en parmezaan 17
Pizza Veggie vega met tomatensaus, gegrilde groentes, champignons, artisjok, spinazie en knoflookolie 14
Pizza Mortadella met tomatensaus, mortadella, oregano, pistache, burrata en kruidenolie 17
Pizza Caprese vega met tomatensaus, mozzarella, pesto, cherrytomaas, rucola en pijnboompitten 14
Chef’s Pizza dagprijs
Borrel
Oesters klassiek of Japanse stijl 4 per stuk
Toons proeverij van focaccia, tonijn tataki, briochetoast en beef tagliata 29.5
Satéspiesjes van gemarineerde kippendij (4 st) met limoen-kokossaté en gebakken uitjes 10
Gyoza (10 st) met Thaise dressing 14
Tempura garnalen (10 st) met gochujangmayonaise 14
Bitterballen (8 st) van de Bourgondiër 7.5
Kaasloempia’s (10 st) met chilisaus 9
Risotto bitterballen (8 st) met truffelmayonaise 7
Toons borrelplank ook vegetarisch mogelijk verschillende warme en koude happen 23.5