skip to Main Content

Allergeneninformatie

Lunch

OPEN SANDWICHES / SALADES (+ 3)

Carpaccio van hert met gegrilde peer, walnoten, misomayonaise en komkommer cress 13

Dungesneden diamanthaas met gepofte cherrytomaat, rucola en truffelbalsamico 13

Gebakken kippendij met limoen-kokos saté, ingelegd ei, little gem en gebakken uitjes 13

Gerookte zalm met little gem, zoetzure komkommer, furikaka en thai soy 12

Burrata vega met gegrilde groenten, pistache en kruidenolie 11  met mortadella? + 2.5

starters

Beef tagliata met gepofte tomaat, rucola en truffelbalsamico 14

Briochetoast met rivierkreeftstaartjes en schuim van bisque 15

Gegrilde huisgemaakte focaccia met salsa van cherrytomaat, olijfmayonaise en truffelkaas 13

Carpaccio van hert met misomayonaise, gegrilde peer, walnoten en komkommer cress 15

Misobouillon met aardappeltartaar en een groentedumpling 14

Tonijn tataki met doperwtencrème, granaatappelpitjes en sinaasappelpartjes 15

Toons proeverij met focaccia, tonijn tataki, briochetoast en beef tagliata 29.5

Hoofd

Ravioli met stoof, pompoencrème, gerookte amandelen en vanille olie 25

Dubbeldoel entrecote 180gr met kurkumaspruiten, spaanse tortilla en een saus van appel en calvados 32.5

Risotto nero met mosselen, black tigers, chorizo en ingelegde groene kool 26

Escabeche van makreel uit de houtoven met picalilly en krokante boekweit 24

Tarte tartin van peer met rochebaroncrème, gegrilde portobello en pittige andijvie 22

Japanse vega curry met gebakken paneerkaas, ingelegd ei, crispy kikkererwten en huisgemaakte focaccia 23

Bijgerechten

Zoete aardappel friet 4.5
Little gem salade 4.5
Friet 4.5

Dessert

Kaasplank 5 kazen met noten-vijgenbrood en vijgenchutney 13

Carrot cake met gebrande meringue 9

Witte chocolademousse met compote van bosvruchten en een kastanje kletskop 9

Houtoven

Flatbread met dips  6

Bruschetta Prosciutto met buffelmozzarella, rucola en parmezaanse kaas 10

Bruschetta Caprese met buffelmozzarella, pesto, rucola, pijnboompitten en parmezaanse kaas 10

Flammkuchen classic, gerookte zalm of gorgonzola 8.5

Pizza Pollo met tomatensaus, mozzarella, pulled chicken, rode ui, paprika en oregano 14

Pizza Prosciutto met tomatensaus, parmaham, mozzarella, rucola en parmezaan 17

Pizza Veggie vega met tomatensaus, gegrilde groentes, champignons, artisjok, spinazie en knoflookolie 14

Pizza Mortadella met tomatensaus, mortadella, oregano, pistache, burrata en kruidenolie 17

Pizza Caprese vega met tomatensaus, mozzarella, pesto, cherrytomaas, rucola en pijnboompitten 14

Chef’s Pizza dagprijs

Borrel

Oesters klassiek of Japanse stijl 4 per stuk

Toons proeverij van focaccia, tonijn tataki, briochetoast en beef tagliata 29.5

Satéspiesjes van gemarineerde kippendij (4 st) met limoen-kokossaté en gebakken uitjes 10

Gyoza (10 st) met Thaise dressing 14

Tempura garnalen (10 st) met gochujangmayonaise 14

Bitterballen (8 st) van de Bourgondiër 7.5

Kaasloempia’s (10 st) met chilisaus 9

Cas & Kas vegan bitterballen | 8 stuks | 7

Risotto bitterballen (8 st) met truffelmayonaise 7

Toons borrelplank ook vegetarisch mogelijk verschillende warme en koude happen 23.5

Back To Top