Stand-up comedy bij Toon Nijmegen

Knock Out Comedy Crew | Donderdag 14 februari 2019

21:00 uur - 23:00 uur

Entree Comedy Only €5
Er kan gereserveerd worden tussen 17:30 uur en 19:00 uur.

Knock Out Comedy
Zes stand up comedians organiseerden jarenlang try-out shows in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren legendarische avonden, waardoor vele bekende comedians graag naar de “De Kleinste Comedy Club van Nederland” kwamen om nieuw materiaal te testen.
Na bijna vijf jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten om met het organiseren van deze avonden te stoppen, zo kon ieder zich weer op z’n eigen carrière richten. Er was echter een bijzondere band ontstaan tussen deze zes totaal verschillende gasten en er was een hechte vriendschap ontstaan.

Tijdens een avondje stappen ontstond spontaan het idee om toch weer samen op te gaan treden. Laten we eens gek doen, een heuse tour?
Als ware rocksterren, leipe rappers of een echte boyband gezamenlijk op tournee langs theaters en poppodia met een vette stand up comedyshow. Iedere show een wisselende line-up, mooie collabs, featurings en gastoptredens. Uiteraard treden er iedere show een aantal comedians op van de Knock Out Comedy Crew, aangevuld met ervaren, bekende en soms ook volslagen onbekende, maar talentvolle comedians.
Het idee werd een plan en impresariaat Grappige Zaken hapte meteen toe, dus deze boys gaan daadwerkelijk on tour.
En lachen zul je!

 

KOOP TICKETS