skip to Main Content

Restaurant nijmegen

Wanneer je een goed restaurant in Nijmegen zoekt, kom je al snel bij Toon uit. Midden in de stad, aan het bruisende Faberplein, is Toon gevestigd in een oud bankgebouw. Het bier stroomt vanuit de kluis direct het glas in en schenken we de mooiste wijnen. Het hart van ons restaurant in Nijmegen is de open keuken, waaruit we de lekkerste gerechten serveren. Op onze menukaart vind je traditionele gerechten, zoals een carpaccio of een van onze lekkere pizza’s, maar wij houden de kaart het liefst zo gevarieerd mogelijk, dus wisselt onze chef veel van gerechten om jullie iedere keer weer te verrassen. Ben je benieuwd naar Toon? Reserveer dan nu online je tafel en geniet van al het lekkers wat Toon je te bieden heeft.

Een divers restaurant in Nijmegen

Toon  blinkt uit in zijn veelzijdigheid als restaurant in Nijmegen. Je kunt er terecht voor een lekkere lunch met een goed glas wijn, maar ook voor een uitgebreid diner. Het diner loopt naadloos over in de borrel, die nog wel eens lang door wilt gaan. Toon is echt een allemansvriend en valt daarom zo goed in de smaak bij onze gasten. Heb je na je diner nog zin om lekker te blijven zitten en te genieten van een heerlijke cocktail? Dan kan dat! Wij werken niet met tijdssloten, dus je kunt gewoon lekker blijven zitten aan je tafeltje en het diner verlengen tot een gezellige borrel.

Restaurant Nijmegen

Reserveer direct je tafel

Wanneer je in Nijmegen bent en een leuk restaurant zoekt, moet je zeker bij Toon reserveren. Dit kan heel makkelijk en snel gewoon via de website. Je kunt natuurlijk langskomen en kijken of er een plekje binnen of op het terras vrij is. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd bellen naar 024 845 3404
of een mail sturen naar info@toon-nijmegen.nl. Reserveer nu online te tafel bij Toon, het meest veelzijdige restaurant in Nijmegen.

Back To Top